LACTATE SCOUT +

05.05.2013

LACTATE SCOUT + - це аналізатор лактату кишенькового розміру з лабораторною точністю, який здатний отримувати значення на підставі маленького зразка крові з пальця або мочки вуха. Він дозволяє отримувати показники концентрації лактату за кілька секунд та вимагає тільки 0.2 мкл крові.

Може зберігати до 250 результатів на пристрої, який включає в себе також секундомір і таймер для вимірювання спортивної працездатності. Інтегрована функція проведення степ тестів і з'єднання через Bluetooth робіть Lactate Scout+ одним з найкращих лактометров в світі. 

Lactate Scout + був розроблений з метою використання в 'польових умовах' для допомоги в тренувальному процесі під час індивідуальних тренувань і в спортивних командах. Оскільки лактат є важливим показником в багатьох видах спорту, Lactate Scout + працює при температурах від 5-45 градусів Цельсія і до 85% вологості. Вбудована компенсація на гематокрит дозволяє проводити точні вимірювання навіть при високих (> 50%) або низьких (<35%) рівнях гематокриту. 

Наші бренди